Moori ilangilerim (Yeni resimler Syf. 13 te)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Anaçlar, yavrular her şey çok güzel.
Yeni dekorda güzel olmuş.
Ellerine sağlık.
İnşallah bol bol yavrular alırsın.
MAAŞALLAH videoda balıklarınızda çok güzeller yavruların devamını dilerim.Erkeğin çiftleşme esnasında tüm koloniyi diğer tarafta toplaması müthiş bir görüntü bayılıyorum troplara.ALLAH kaza ve hastalıklardan korusun.
Anaçlar, yavrular her şey çok güzel.
Yeni dekorda güzel olmuş.
Ellerine sağlık.
İnşallah bol bol yavrular alırsın.
[/QUOTE]
[QUOTE=zeus1981]
MAAŞALLAH videoda balıklarınızda çok güzeller yavruların devamını dilerim.Erkeğin çiftleşme esnasında tüm koloniyi diğer tarafta toplaması müthiş bir görüntü bayılıyorum troplara.ALLAH kaza ve hastalıklardan korusun.
[/QUOTE] Gökhan Bey güzel sözleriniz için teşekkür eddiyorum ve AMİN diyorum. Bahsettiğiniz çiftleşme sahnesine bende bayılıyorum. Tropheuslar bu ve benzeri hareketleriyle bizlere müthiş bir görüntü sunuyorlar. Ne diyelim Tropheus besleyen herkese iyi seyirler.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Maşallah Fırat Bey bu güzel videoları bizden saklamayın. Gerçekten çok başarılı videolar. Özellikle bir dişinizin yumurta alış anını görüntülemeniz çok etkileyiciydi. Mümkünse bu şekilde çekilmiş video ve resimleri bizlere en azından her ay düzenli bir şekilde forumda paylaşırmısınız? Benim gibi merek eden arkadaşlar muhakkak olacaktır. İyi günler.
Maşallah Fırat Bey bu güzel videoları bizden saklamayın. Gerçekten çok başarılı videolar. Özellikle bir dişinizin yumurta alış anını görüntülemeniz çok etkileyiciydi. Mümkünse bu şekilde çekilmiş video ve resimleri bizlere en azından her ay düzenli bir şekilde forumda paylaşırmısınız? Benim gibi merek eden arkadaşlar muhakkak olacaktır. İyi günler.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir