Moori ilangilerim (Yeni resimler Syf. 13 te)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sağlıklı balıklar. İyi forumlar.
Maşallah Fırat Bey, nekadar güzel bir haber böyle. İnşallah bütün dişilerden yavru alırsınız. Müsait bir zamanda sizi ziyarete gelmek istiyorum. Nezamandır görmüyorum balıklarınızı.
Maşallah Fırat Bey, bu resimlerden sonra nedenebilirki sizi gönülden tebrik ediyorum. Ben aynı tankta beş dişinin birden ağzını doldurduğunu görmemiştim. Balıkların hepsinden de yavru alacağınıza eminim. Ayrıca minikler de çok şirinler. Bukadar laftan sonra size bir sorum olacak. Herhangi bir kimyasal kullanıyormusunuz şuanda?
Maşallah Fırat Bey, nekadar güzel bir haber böyle. İnşallah bütün dişilerden yavru alırsınız. Müsait bir zamanda sizi ziyarete gelmek istiyorum. Nezamandır görmüyorum balıklarınızı.
[/QUOTE] İstediğiniz zaman gelebilirsiniz. Sadece gelmeden bir telefon açmanız yeterli.[QUOTE=sunshinhe]
Maşallah Fırat Bey, bu resimlerden sonra nedenebilirki sizi gönülden tebrik ediyorum. Ben aynı tankta beş dişinin birden ağzını doldurduğunu görmemiştim. Balıkların hepsinden de yavru alacağınıza eminim. Ayrıca minikler de çok şirinler. Bukadar laftan sonra size bir sorum olacak. Herhangi bir kimyasal kullanıyormusunuz şuanda?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fırat bey merhaba çok güzel balıklara sahipsiniz kocaman bir maşallah diyorum. Acaba bu yavrular kaç aylık ve kaç cm ler ? bende bulunduğum yerde lunangu yellow yavrusu almak istiyorum acaba lunangu yavruda ayırt edici özellik nedir ? sizin balıklarınızda üst yüzgeçte kırmızılık gördüm Bu olsa gerek.