Moori ilangilerim (Yeni resimler Syf. 13 te)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=fatih8234]Fırat Bey Allah nazardan saklasın inşallah bol bol yavru almaya devam edersin,hakkını vererek baktığına eminim sonucunda zaten böyle güzelliklerle sergilemişsin.[/QUOTE]
[QUOTE=Bülent ÖNER]Maşallah Fırat. Çok güzeller. Bol yavrular dilerim. Gerçekten iyi bakılıyorlar.[/QUOTE] Bülent abi çok teşekkür ederim. Senin kadar olmasada elimden geldiği kadarıyla en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum. Onlarda beni böyle güzel görüntü ve yavrularla mutlu ediyorlar.
[QUOTE=tanganyika_fish]Fırat bey tebrikler...İnanın sizin kadar heyecanlandım bol yavrular dilerim..Nazar deymesin...[/QUOTE] Ali Bey, çok teşekkür ederim. Benim kadar heyecanlanmanız bu tip balıklardan defalarca yavru almış olmanıza rahmen ilk günkü heycanınızın devam ettiğinin göstergesidir. İnşallah bu şekilde hobiye gönül vermeye devam edersiniz.
Böyle güzel görüntülerin devamını diliyorum.
İnşallah bol bol yavruların olur.
maşallah fırat bey allah nazarlardan saklasın cok guzeller fırat bey sizden bılgı almak istiyorum yenı yaptırmış olduğum 150x60x70 olan tankıma bende ilangi almak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla f0 olarak satan pek bulamadım sızın yardımlarınızı beklıyorum benı yönlendirmenızı riça edecektım yada yavrularınızdan almak isterim şimdiden teşekkürederim
Böyle güzel görüntülerin devamını diliyorum.
İnşallah bol bol yavruların olur.
[/QUOTE] İbrahim Bey, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bu tip görüntüleri neredeyse hergün görmekteyim. Sizinkilerde Maşallah elinizde çok güzel gelişiyorlar. Kışın inşallah yavru vermeye başlayacaklardır.
[QUOTE=ömürinanır]
maşallah fırat bey allah nazarlardan saklasın cok guzeller fırat bey sizden bılgı almak istiyorum yenı yaptırmış olduğum 150x60x70 olan tankıma bende ilangi almak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla f0 olarak satan pek bulamadım sızın yardımlarınızı beklıyorum benı yönlendirmenızı riça edecektım yada yavrularınızdan almak isterim şimdiden teşekkürederim
[/QUOTE] Ömür Bey, öncelikle tankınız hayırlı olsun. Güzel ölçülerde tank edinmişsiniz. Önemli olan F0 balık satın almak değil doğru balığı almaktır. Size Ö.M.'den balıkları bulabileceğiniz yerleri belirtim. İnşallah istediğiniz balıklara kavuşursunuz.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar tankın dekorunda biraz değişiklik yaptım. Balıklarımın genel görüntüsünü gösteren üç adet videoyu bilgi ve görüşlerinize sunuyorum. İyi seyirler.
Fırat Maşallah Allah nazarlardan saklasın ilangiyi yumurta alırken görüntüleyen birini daha önce görmemiştim. Hayranlıkla izledim 3 videoyuda.
Fırat Maşallah Allah nazarlardan saklasın ilangiyi yumurta alırken görüntüleyen birini daha önce görmemiştim. Hayranlıkla izledim 3 videoyuda.
[/QUOTE] Teşekkür ederim Alper Bey, sizinkilerinde güncel resim ve videolarını formda görmek isteriz.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir