Petrochromis Red Bulu point sf. 11 güncel
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 18:18
Can seni canı gönülden tebrik etmek istiyorum.
Hakikaten artık bu hobıye verdiğin değer açıkça ortada.
Söylenecek bir cümle kalmamış, mükemmel ötesi 41 kere maşallah.
Her şey gönlünce olsun, sağlıkla keyifle bakmanı dilerim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2013 14:16
@Tamer evet haklısın hadi sen resim istiyorsun. Ben balıklara bakamıyorum bile.
Arka fon işini tamamladıktan sonra resim paylaşımında bulacağım.
@Kaan, bulu point taraftarı olmana sevindim. Aslında bakarsan sevilmeyecek balık değiller ve tam aksine hiçte yazıldığı gibi hırçın değiller. Bulu pointleri beslediğim tankta ayrıca canary cheekler de mevcut ve şu anda her iki türde yumurta tutan dişilerim mevcut.
Bu türün genel olarak yayılmasını bende çok istiyorum..Bakalım hayırlısıyla ileriki günlerde görürüz inşallah.
Sağlık keyifli hobiler kardeşim..
@Erdal teşekkür ederim, sende sevip saydığım ve bu hobiyi laikiyle yapan ender kişilerden birisin.
Türlerini takip etmediğimi sanma çok kıymetli ama bir o kadar da zor bir türü besliyorsun.
Dilerim elindeki özel türün yavrularını alır biz hobicilere kazandırırsın.
Sevgi ve selamlar..
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 17:14
@Erdal teşekkür ederim, sende sevip saydığım ve bu hobiyi laikiyle yapan ender kişilerden birisin.
Türlerini takip etmediğimi sanma çok kıymetli ama bir o kadar da zor bir türü besliyorsun.
Dilerim elindeki özel türün yavrularını alır biz hobicilere kazandırırsın.
Sevgi ve selamlar..
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Can,
Siz değerli dostlardam duyduğumuz güzel cümleler bizi bu hobıye daha sıkı bağlanmamıza neden oluyor. İnşallah ömür boyu bu güvene layık oluruz.
Genç damızlık getirdim türleri, bu nedenle motivasyonu çok iyi olması için inanın rahatsız etmemek için odaya çok az giriyorum, İnşallah bir kaç ay sonra tanıtıma açaçağım.
Yavrulara inşallah kavuşalım da siz dostlarla elbette paylaşırım.
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2013 21:02
Can abi maşallah renkleri çok ğüzel
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2013 00:11
Olmamış olmamış arkadaş ben oynamıyom yavvv banane 41 KERE MAŞALLAH abi başka bişey denilirmi acep gadasını aldığım daa süper işte sağlıklı hobiler dilerim
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2013 16:02
Tebrikler gerçekten harika balıklar
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2013 16:37
[QUOTE=Cevdet ERDEM] Can abi maşallah renkleri çok ğüzel[/QUOTE]
Teşekkür ederim, geliştikçe renklerin daha da belirgin olmasını düşünüyorum.
Selamlar..
[QUOTE=arif007] Can abi yavrular olduğunda ilk bana haber verirsen sevinirim ilk müşterin ben olayım nasip olursa bol yavrular.[/QUOTE]
Arif sağolasın kısmetse yakın zamanda inşallah. Biliyorsun kusturmadan salmalarını bekliyorum. Selamlar..
[QUOTE=siyahbere] Olmamış olmamış arkadaş ben oynamıyom yavvv banane 41 KERE MAŞALLAH abi başka bişey denilirmi acep gadasını aldığım daa süper işte sağlıklı hobiler dilerim[/QUOTE]
Tanerrrrr sen nerelerdesin yahu, ağızının dabanını yidiğim :))).
Senin gibi usta beğendiyse ne mutlu bana.
Eski günlerdeki gibi paylaşımlarını sabırsızlıkla beklıyorum. Kayseriye selamlar..
[QUOTE=savranbaşı]
Tebrikler gerçekten harika balıklar[/QUOTE]
Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, geliştikçe renklerin daha da belirgin olmasını düşünüyorum.
Selamlar..
[QUOTE=arif007] Can abi yavrular olduğunda ilk bana haber verirsen sevinirim ilk müşterin ben olayım nasip olursa bol yavrular.[/QUOTE]
Arif sağolasın kısmetse yakın zamanda inşallah. Biliyorsun kusturmadan salmalarını bekliyorum. Selamlar..
[QUOTE=siyahbere] Olmamış olmamış arkadaş ben oynamıyom yavvv banane 41 KERE MAŞALLAH abi başka bişey denilirmi acep gadasını aldığım daa süper işte sağlıklı hobiler dilerim[/QUOTE]
Tanerrrrr sen nerelerdesin yahu, ağızının dabanını yidiğim :))).
Senin gibi usta beğendiyse ne mutlu bana.
Eski günlerdeki gibi paylaşımlarını sabırsızlıkla beklıyorum. Kayseriye selamlar..
[QUOTE=savranbaşı]
Tebrikler gerçekten harika balıklar[/QUOTE]
Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2013 17:04
Abi tropeus senden sorulur gerçekten nadir ve nadide türleri bizlere ve tüm hobici arkadaşlarımıza tanıtıp sevdiriyorsun.Ama bazende kızmıyor deyilim ha :) insanın canıda çekiyo yaaa şaka bir yana petroların maşallahları var keyifle beslemen dileğimle kurulum ve fotolarda her zamanki gibi 10 numara olmuş emeğine sağlık,sevgi ve selamlarımla.