Petrochromis Red Bulu point sf. 11 güncel
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 23:28
Maaşallah :)
Ülkemizde petro' ların boy göstermesi çok güzel bir olay, öncülük ettiğiniz için teşekkürler...
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 23:05
Can abi tanıtımını görür görmez yazmak istedim.Az bile söylemişin gerçekten çok güzeller maşallah.Özelikle Canary cheeck'lerine hasta oldum desem yeridir.Nadir türleri besleyip tanıtımlarını yaptığın için benim gibi içinden ah geçiren hobiciler adınada sana teşekkürü borç bilirim.Teşekkürler Can abi.Ne kadar özenle beslediklerini yakınen biliyorum ve sabırla özellikle petrolardan kendi hallerinde yavrularını bırakmalarını bekliyosun.İnşallah en kısa sürede yavrularına kavuşursun.MesutÜSTÜNCAN 2013-11-12 23:07:33
Saygılar.Selamlar
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 18:11
Abi en yakın zamanda foto eklede güzellikleri görelim....
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 20:32
Yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.
Yoğunluğumdan kaynaklı konumu çok boşladığımın farkındayim, kusuruma bakmmayın..
Bu hafta sonu söz resim çekip paylaşacağım.
Hem küçük de sürprizim var :))
Sevgiler..
Yoğunluğumdan kaynaklı konumu çok boşladığımın farkındayim, kusuruma bakmmayın..
Bu hafta sonu söz resim çekip paylaşacağım.
Hem küçük de sürprizim var :))
Sevgiler..
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 21:34
[QUOTE=berceste] Abi torunların hayırlı olsun.Resimlerini beklemekteyiz.Saygı ve selamla.[/QUOTE]
Bak şimdi ;) torun sahibi olduğumu nereden çıkardın şimdi.
Fakat şunu diyebilirim ki, petro beslemek çok keyifli ve kolay vazgeçebileceğim bir balık değil.
Bak şimdi ;) torun sahibi olduğumu nereden çıkardın şimdi.
Fakat şunu diyebilirim ki, petro beslemek çok keyifli ve kolay vazgeçebileceğim bir balık değil.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 23:03
Can abi haberi geldi.Allah yüzlercesini nasib etsin sana.Sen değerli sevdiğim dürüst bir abimizsin.Saygı ve selamla.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 10:18
Can abi biz bu güzelliklerden hep mahrum ediyorsun abi dört gözle bekliyorum abi yeni fotoları abi bizi bu güzelliklerden mahrum etme
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 10:21
E bukadar ısrara rağmen işlerinin tüm yoğunluğuna rağmen birazcık 3-5 resim fena olmaz ya hani abi. ?
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 11:40
Yeni resimleri bekliyoruz Can bey.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2013 12:35
Can abi sanırım tahmin ediyorum sürprizi. Artık şu konuyu bir zahmet güncelle. Biraz emrivaki oldu ama başka türlü güncelleyeceğin yok. Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılar abi.