Pirana Yasağı Hakkında
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2009 19:59
Piranalarla ilgili yasak kaldırılmıştır. Şiddet içeren görüntü ve fotoğraflar eklenmemelidir. Eklenildiği taktirde ekleyen kişi uyarılmamalı, münakaşaya girilmemeli doğrudan hata var ile yönetime bildirilmelidir.
bjkalley 2009-07-29 20:28:57
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2009 20:02
Süpersin Refet abi çok teşekkürler.İnşallah kısa sürede üyeler üzerindeki piranha ile ilgili ön yargıları ortadan kaldırıcaz. İ M P A R A TOR 2009-07-29 20:02:36
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2009 21:03
Batuhan Abi gerçekten çok yararlı olur eksiği kapatmak açısından ... Yazdıktan sonra linkini aşağıya verdiğim topic'e yazarsan seviniriz . Piranhalarla ilgili konuları orada toplamaya çalışıyoruz ;
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2009 21:13
[QUOTE=aqua_boy]Batuhan Abi gerçekten çok yararlı olur eksiği kapatmak açısından ... Yazdıktan sonra linkini aşağıya verdiğim topic'e yazarsan seviniriz . Piranhalarla ilgili konuları orada toplamaya çalışıyoruz ;
[/QUOTE]
Tek bir başlık yerine tanganika , malawi ve diğerleri gibi pirhanalarada ayrı bir form olsa daha iyi olur sanırım yönetim bunu yapar.
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2009 22:12
Bir piranha sevdalısı ve besleyeni olarak çok doğru bir karar verilmiş.Ne kadar keyifli olduğunu besleyen bilir .Herkese tavsiye ederim
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2009 22:13
Pirana satışı da serbest mi ?
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2009 00:33
[QUOTE=Cihat Arslan]
Evet serbest hatta aşağıdaki linkte bir belgede yayınladım Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına ait.Göz atarsın.
http://www.akvaryum.com/Forum/kizil_ordular_k304235.asp?PN=4
Pirana satışı da serbest mi ?
[/QUOTE]Evet serbest hatta aşağıdaki linkte bir belgede yayınladım Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına ait.Göz atarsın.
http://www.akvaryum.com/Forum/kizil_ordular_k304235.asp?PN=4
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2009 13:36
Çok güzel bir karar olmuş,tebrik ederim gerçekten.Amazon'un en egzotik türülerinden birisi Piranha'ların artık bu sayfalarda yer alması apayrı bir kazançtır camia için.Elimizden gelen tüm yardımları yapmaya hazırız,tekrar hayırlı olsun
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2009 15:32
Başlığı yeni görüyorum. Hayırlı olsun.