Betta Splendens

Taha YanıkÇevrim Dışı

İl: Zonguldak
Taha YanıkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 46 Dakika önce
[QUOTE=SUTEISHI]Hala odamda Betta’dan başka soğuk suda yaşayan koi balıklarım olduğunu düşünüyor. Bir de paranoya diyor ya akıl fikir isteğinde de değilim. Biraz okuduğunu anlamak [:x]

Kafayı yiyeceğiz hep birlikte ahahahhaha. Hala ya hala odamda iki farklı sıcaklık bakımından uyumsuz tür ve kombi ile bunları nasıl aynı odada ortalamada dengede tuttuğumun tartışmasını verdiğimi mi sanıyor. Çok yordu çok.
Cevap niteliğinde değildir etiketlemedim, konum çoktan kapandı [:)]

[/QUOTE]
İyi hobiler inşallah sağlıklı büyür betanız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SUTEISHIÇevrim Dışı

İl: Kocaeli
SUTEISHIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 44 Dakika önce
[QUOTE=Taha Yanık]
İyi hobiler inşallah sağlıklı büyür betanız. [/QUOTE]

İnşallah @Taha Yanık bey. İyi hobiler [:)]

GhostKoiÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Antalya
GhostKoiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 9 Saat 38 Dakika önce
[QUOTE=HarunYILDIRIM]Sert üslup ile her konuda takılıp , işine gelmeyince konu kapatılsın diye '' Nerede bu yönetim , kimse yok mu ? '' tarzı bir serzeniş ile Site ve Yönetici arkadaşlara laf atmakta ne bileyim epey bir ilginç oluyor. [:)]
Yönetim yok moderatör yok vs.... Ben olsam beğenmiyorsan girme derim de, ne ben yöneticiyim ne de sitenin sahibi[;)]
[/QUOTE]
Kimmiş o işine gelmeyip konu kapatılsın diyen?
Ayrıca Arif bey ayrıldıktan sonra bir kişinin konu editleyip uyarı verdiğine de şahidim. Adı saklı kalsın. Yani moderatör yetkilerine sahip birileri mevcut.

Bu konu başlığında tek mesajı şikayet etmiş değilim. 5 sayfa boyunca kural ihlali var. Fakat konuyu açan şahsa işine gelmiyorsa şikayet mekanizmasının açık olduğunu da ben belirttim.
Forumda her şeye anında müdahale edilmesine alışık olanlar şu anki gevşekliği yadırgıyorlarsa bu da onların sorunu.

Tanka gelince, alelade 30 litre bir tank. Isıtıcı ek mesele değil. Başka şeyler de var kritiği yapılacak. Yetersiz bitkilendirme, Köşe filtre kabarcıklara bakılırsa fazla akıntı yapıyor. Bir betayı uygun hacme koymak ideal bir tank kurulduğu anlamına gelmiyor. Hadi bir 5 sayfa da bunu tartıştıralım mecaliniz kaldıysa.

Bu konuya ilk mesajıma bakılırsa Gayet normal, sertlikten ve kabalıktan uzak , yapıcı bir tavır takındığım açıkça görülür. Aldığım cevaplar ise paranoyakça ve grandiyozite (büyüklük) sanrılarıyla dolu idi. Konuyu buralara sürükleyen ilgili kişinin negatif tavırları oldu. Boş zaman öldürmek için güzel bir uğraşı oldu. Herkese teşekkürler.

Taha YanıkÇevrim Dışı

Taha YanıkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 28 Dakika önce
[QUOTE=GhostKoi]
Kimmiş o işine gelmeyip konu kapatılsın diyen?
Ayrıca Arif bey ayrıldıktan sonra bir kişinin konu editleyip uyarı verdiğine de şahidim. Adı saklı kalsın. Yani moderatör yetkilerine sahip birileri mevcut.

Bu konu başlığında tek mesajı şikayet etmiş değilim. 5 sayfa boyunca kural ihlali var. Fakat konuyu açan şahsa işine gelmiyorsa şikayet mekanizmasının açık olduğunu da ben belirttim.
Forumda her şeye anında müdahale edilmesine alışık olanlar şu anki gevşekliği yadırgıyorlarsa bu da onların sorunu.

Tanka gelince, alelade 30 litre bir tank. Isıtıcı ek mesele değil. Başka şeyler de var kritiği yapılacak. Yetersiz bitkilendirme, Köşe filtre kabarcıklara bakılırsa fazla akıntı yapıyor. Bir betayı uygun hacme koymak ideal bir tank kurulduğu anlamına gelmiyor. Hadi bir 5 sayfa da bunu tartıştıralım mecaliniz kaldıysa.

Bu konuya ilk mesajıma bakılırsa Gayet normal, sertlikten ve kabalıktan uzak , yapıcı bir tavır takındığım açıkça görülür. Aldığım cevaplar ise paranoyakça ve grandiyozite (büyüklük) sanrılarıyla dolu idi. Konuyu buralara sürükleyen ilgili kişinin negatif tavırları oldu. Boş zaman öldürmek için güzel bir uğraşı oldu. Herkese teşekkürler.[/QUOTE]
Bişey sorabilirmiyim yetmedimi artık kan davası gibi basit bir konuya 7 sayfa yani artık birinizden birinin konuyu bitirip kendi taraflarınca doğru olduğunu bilmesi daha iyi olur

Beğenenler: [T]250578,SUTEISHI[/T]

GhostKoiÇevrim Dışı

Özel Üye
GhostKoiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 9 Saat 19 Dakika önce
[QUOTE=Taha Yanık]
Bişey sorabilirmiyim yetmedimi artık kan davası gibi basit bir konuya 7 sayfa yani artık birinizden birinin konuyu bitirip kendi taraflarınca doğru olduğunu bilmesi daha iyi olur[/QUOTE]

Takip etmek zorunda değilsiniz. İncir çekirdeğini doldurmayacak konu 4200 hit almış. Demek ki çekirdek çitleyerek seyredenler epey fazla. Haklı olarak bir özür bekliyorum. Konuyu buraya getiren konu sahibi kişinin süregelen psikolojisine bakılırsa bu imkansız tabi.

Taha YanıkÇevrim Dışı

Taha YanıkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 14 Dakika önce
[QUOTE=GhostKoi]

Takip etmek zorunda değilsiniz. İncir çekirdeğini doldurmayacak konu 4200 hit almış. Demek ki çekirdek çitleyerek seyredenler epey fazla. Haklı olarak bir özür bekliyorum. Konuyu buraya getiren konu sahibi kişinin süregelen psikolojisine bakılırsa bu imkansız tabi.[/QUOTE]
büyüklük sizde kalsın ki konu kapansın o zaman.

+1: [T]125030,GhostKoi[/T]

SUTEISHIÇevrim Dışı

SUTEISHIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 12 Dakika önce
Bunun ilk mesajı yoktu. Ben diğer şahısa üsluba dikkat etmesi gerektiğini söyler söylemez avukatlık yapmaya başladı. Bu yüzden bu birliktelik söylemlerim oldu. Direkt negatif tavırları ile saatlerce iki kulvardan her bildiklerini kabul ettirmeye çalıştılar. Şimdi başka şeylere sallama peşinde tecrübeli arkadaş. Bu şahsın forumdaki başka konuştuklarından da özel mesajlar aldım bugün konuyu devam ettirmemek adına. O arkadaşlar da bu duruma üzüldüğünü belirttiler.

Paranoya kelimesini papağan gibi birbirlerini takiben tekrarlıyorlar. Bunu da etiketlemedim. Cevabım söz konusu değildir. Konunun bende bittiğini bu şahıs da bilsin de. Kendi deneyimleri ile yollarına baksınlar.

SUTEISHIÇevrim Dışı

SUTEISHIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 9 Saat 7 Dakika önce
[QUOTE=GhostKoi]

Takip etmek zorunda değilsiniz. İncir çekirdeğini doldurmayacak konu 4200 hit almış. Demek ki çekirdek çitleyerek seyredenler epey fazla. Haklı olarak bir özür bekliyorum. Konuyu buraya getiren konu sahibi kişinin süregelen psikolojisine bakılırsa bu imkansız tabi.[/QUOTE]

Şahsıma da ahmak diyene özür dileyeceğim öyle mi? Siz kendinizi baya büyütmüşsünüz. Yaşı gereği herkese saygı duyarım forumda yaş bir kriter olmasa dahi. Ancak bana bir ahmak diyene bir özür bile borçlu değiliz. Sizler bu foruma özür borçlusunuz. Çünkü attığınız mesaj sayıları, yaşınız vb. şeyler ile övünüp durdunuz. Hep ben bilirim dediniz. Yaş ile olgunluk çok farklı şeyler işte [:)]

Bu konuyu buraya getiren sizsiniz. Başka bir hobidaşa bu üsluplarla davranıp onu soğutmayın karşınızda birisinin olacağını görün diye böyle devam ettim. Zira herkes sizin kadar bilgili değil!

HarunYILDIRIMÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Istanbul
HarunYILDIRIMÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 9 Saat 2 Dakika önce
[QUOTE=Taha Yanık]
Bide bende bilsem[:lol:] bi zaman konu açılmıştı şikayet, yükleme vb di konu galiba orda denmişti [/QUOTE]

[:D] Öğrenince bana da bilgi verirseniz sevinirim. İyi akşamlar [:iyi:]

GhostKoiÇevrim Dışı

Özel Üye
GhostKoiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 8 Saat 58 Dakika önce
[QUOTE=SUTEISHI]Bunun ilk mesajı yoktu. Ben diğer şahısa üsluba dikkat etmesi gerektiğini söyler söylemez avukatlık yapmaya başladı. Bu yüzden bu birliktelik söylemlerim oldu. Direkt negatif tavırları ile saatlerce iki kulvardan her bildiklerini kabul ettirmeye çalıştılar. Şimdi başka şeylere sallama peşinde tecrübeli arkadaş. Bu şahsın forumdaki başka konuştuklarından da özel mesajlar aldım bugün konuyu devam ettirmemek adına. O arkadaşlar da bu duruma üzüldüğünü belirttiler.

Paranoya kelimesini papağan gibi birbirlerini takiben tekrarlıyorlar. Bunu da etiketlemedim. Cevabım söz konusu değildir. Konunun bende bittiğini bu şahıs da bilsin de. Kendi deneyimleri ile yollarına baksınlar. [/QUOTE]

@SUTEISHI Yalan söylüyorsun. Paranoid psikoz desem daha iyi olurmuş. Hem senin daha hoşuna gidecek fiyakalı bir terim. Grandiyozite sanrılarını anladın umarım. Sana en başında şu an üstünde ne var diye sormadım. Oda sıcaklığı ideali şudur, ev kıyafetleriyle diye açıklama yaptım. Anlayışın bu kadar. Papağanlık yok ortada senin anlamaman yüzünden Tekrarlıyoruz. Yorumum babysoula paralel olduğu için aramızda kafandan bağ kurdun, yandaşlık, yardakçılık dedin. Hala da aynı telden çalıyorsun. Ne yazık sana! Kendi konunu kendin berbat ettin. Gülünç (ridicilous).

Ahmak kelimesinin anlamını yazdım yukarda bi zahmet bi daha bak.[EDIT]GhostKoi,2024-11-05 00:03:47[/EDIT]

Taha YanıkÇevrim Dışı

Taha YanıkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 8 Saat 53 Dakika önce
[QUOTE=HarunYILDIRIM]

[:D] Öğrenince bana da bilgi verirseniz sevinirim. İyi akşamlar [:iyi:][/QUOTE]
Cevabı vermişti bi forumdaş ismi görünce tanıdım.

+1: [T]180094,HarunYILDIRIM[/T]

HarunYILDIRIMÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Istanbul
HarunYILDIRIMÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 8 Saat 44 Dakika önce
Erkut Bey size diyorum . Nedense her tartışmanın içinde olan ve verdiğiniz cevaplarla ortamı geren sizsiniz. Bu konuda da üslup olarak yanlış şekilde devam ediyorsunuz bunu burada herkes görüyor ve dile getirenler oldu, olayları bu noktaya getirdikten sonra yönetimin varlığını sorgulayıp olaya müdahale etmesini istemek çok ilginç. Üslup olarak daha sakin olabilirseniz zaten ne kavga çıkar ne böyle olay uzar nede yönetimin müdehalesine gerek kalır.
Ben sizi bilgi ve deneyim olarak asla eleştirmiyorum , eleştirmekte haddim değil çünkü beni ilgilendirmez yanlış anlamayın.
Herkese iyi geceler. [EDIT]HarunYILDIRIM,2024-11-05 00:17:26[/EDIT]

SUTEISHIÇevrim Dışı

SUTEISHIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 8 Saat 44 Dakika önce
[QUOTE=GhostKoi]

@SUTEISHI Yalan söylüyorsun. Paranoid psikoz desem daha iyi olurmuş. Hem senin daha hoşuna gidecek fiyakalı bir terim. Grandiyozite sanrılarını anladın umarım. Sana en başında şu an üstünde ne var diye sormadım. Oda sıcaklığı ideali şudur, ev kıyafetleriyle diye açıklama yaptım. Anlayışın bu kadar. Papağanlık yok ortada senin anlamaman yüzünden Tekrarlıyoruz. Yorumum babysoula paralel olduğu için aramızda kafandan bağ kurdun, yandaşlık, yardakçılık dedin. Hala da aynı telden çalıyorsun. Ne yazık sana! Kendi konunu kendin berbat ettin. Gülünç (ridicilous).

Ahmak kelimesinin anlamını yazdım yukarda bi zahmet bi daha bak.[/QUOTE]

Kelime oyunu yapmayı bırak artık psikolog musunuz ne haltsanız yolunuzda başarılar. Bir derdim ile gelip konu açmadım size. Berbat etmişmişim. Forumda güzel konular konuşulsun diye çabaladık. Sizin gibi insanlar oldukça değmezmiş. Konuya giriş üslubunuz hoş değildi. Sizlere en nazik şekilde böyle değil de birbirimize destek olarak üsluplu konuşalım mesajlarını vermek istedim. Çok yazık size boşa zamanımı harcadım.

İnsanın ucuzu, insana böyle pahalıya mâl olur.

-SON-
Keyifli Hobiler [:(][EDIT]SUTEISHI,2024-11-05 00:17:31[/EDIT]

Dexter85321Çevrimiçi

İl: Konya
Dexter85321Çevrimiçi
Gönderim Zamanı: 8 Saat 27 Dakika önce
[QUOTE=SUTEISHI]
-SON-
Keyifli Hobiler [:(][/QUOTE]

Hayırlı olsun, saat şuan geç olmasa sizleri seyredip karışmayanlarla anlaşarak kutlama düzenleyebilirdik aslında... keşke tartışmayı bitirmeden önce haber verseydiniz.[:'(] İyi geceler