ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Alper_zeybek
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Mart 2011 09:56
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
alper zeybek
Doğum Tarihi:
10 Mayıs 1993
İl:
Denizli
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Saygılar
Alper Zeybek
Alper Zeybek
SON 10 MESAJI
45 Litre akvaryumum var tuzlu su yapmak istiyorum görüşleriniz ?
[QUOTE=DenizYILDIZ]Ben olmaz demedim ki şevkin kırılsın :) Bu tuzlusuda hacim küçüldükçe iş zorlaşıyor. Yoksa uzun tatile çıkmayacak isen sana tavsiye edilen veya okudugun makalaelerdeki şartları yerine getirirsen birde harçlık biriktirirsen bunu becereceğine inanıyorum. Baştan zor yola gireceğini bilmeli ve çok sağlam adımlarla ilerlemelisin. Gerisi kolay. Atla deve değil. Sorumluluklarını yerine getirdikçe sorununun olmaz.
Teşşekkür ederim ama daha detaylı bilgilere ihtiyacım var ğek okuyarak öğrenemiyorum :/
[QUOTE=35mm]Olmaz diyen arkadaşlar incelesin biraz : ;)
[/QUOTE]
Aman allahım bunlar harika
[QUOTE=DenizYILDIZ]Ben olmaz demedim ki şevkin kırılsın :) Bu tuzlusuda hacim küçüldükçe iş zorlaşıyor. Yoksa uzun tatile çıkmayacak isen sana tavsiye edilen veya okudugun makalaelerdeki şartları yerine getirirsen birde harçlık biriktirirsen bunu becereceğine inanıyorum. Baştan zor yola gireceğini bilmeli ve çok sağlam adımlarla ilerlemelisin. Gerisi kolay. Atla deve değil. Sorumluluklarını yerine getirdikçe sorununun olmaz.
Ne diyor ağbilerin o akvaryumun 10 cm lik kısmını ayır, oraya spagetti yosunu koy, basit bir jkafa motoru ile oraya su taşı oradan suyu akvaryuma geri ver sump gibi sonra 3-5 kg kaya koy soft mercan ve küçük bir balık belki iki (kesinlikle angel,tang gibi balıklar olmayacak) adet koy biter işin. Buralar kolay kısım. Zor olan sistemini oturtmak için zaman ve sabır, su değişimini ve buharlaşan su tamamlamayı ve ölçümlerini ASLA ıskalama. Sıcaklığa dikkat ettiğin sürece kolay.
[/QUOTE]Teşşekkür ederim ama daha detaylı bilgilere ihtiyacım var ğek okuyarak öğrenemiyorum :/
[QUOTE=35mm]Olmaz diyen arkadaşlar incelesin biraz : ;)
Aman allahım bunlar harika
[QUOTE=DenizYILDIZ]45 litrede olur. Nano-reef diye aratırsan binlerce sayfayada ulaşırsın. Ancak bu fotolara bakarken dikkat etmen gereken hususlardan biri, akvaryum sahiplerinin bir çoğu rahat foto düzgün ve güzel foto için tankı yalın halde çekerler. :) Yaz geliyor, yaşın küçük, tatile çıkacaksındır büyük ihtimal. Büyük ihtimal bu kararı aile büyüklerin verecek ve sende uyacaksın. Ve akvaryumu emanet edebileceğin kontrollerini vb uygulamaları yaptırabileceğin tanıdığında olmayacaktır. Bunlar hep olasılık. Enes adlı bir genç arkadaş var Denizli ilinde. Onunla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsin. Foruma üye kendisi. Eğer hangi cihaz alet edavata ihtiyacım var diyorsan demekki henüz hiç araştırma yapmamışsın demektir. Biraz araştır forumda ilgili makaleleri oku. Örnek olarak hangi Protein skimmer i alayım diye sorma. Armaa motorlarını kullan. Belirlediğin akvaryum ölçüsüne uygun PS lere ticari sayfalardan yada ürün incelemelerinde ulaşabilirsin. SOnra bütçene uygun bulduklarını kullanım kolaylığı vb durumlarını buradan sorup kullanan hobicilerin yorumunu alırsın. Bu daha düzgün bir yoldur. Şimdiden bol tuzlu günler dileirm. Hoşgeldin. [/QUOTE]
Yani olmazmı ölürmü diyorsunuz yapan arkadaşların fotosunu gördüm çok güzel olmuş okumakla bir yere kadar oluyor yol göstericek birine ihtiyacım var :/
[QUOTE=Bvarisli]Sanırım bahsettiğin akvaryum şu
http://www.akvaryum.com/forum/ogrenci_isi_pico_k378505.asp
ayrıca
http://www.akvaryum.com/forum/50_ltlik_nano__kurulum_%29_k394862.asp
45 litrede deniz olur ama çok dikkat ister. Ekstra özen ister. Özellikle spagetti alg tarzı yardımcılarla sudaki besin fazlası mümkün olduğunca alınmalı buharlaşan suya dikkat edilmeli. Küçük bir akvaryum olduğu için buharlaşan bir litre suyun bile kh-ph üzerindeki etkisi çok olacaktır. Bulabildiğin tüm konuları oku malzemeleri incele ve bir maaliyet-bakım planı oluştur kendi kafanda ondan sonra da karar ver bu işi yapabilirmiyim yapamazmıyım.
[/QUOTE]
Çok güzel olmuş bende böyle birşey yapmak isterim :/
heraklia 2011-03-05 23:07:11
[QUOTE=DenizYILDIZ]45 litrede olur. Nano-reef diye aratırsan binlerce sayfayada ulaşırsın. Ancak bu fotolara bakarken dikkat etmen gereken hususlardan biri, akvaryum sahiplerinin bir çoğu rahat foto düzgün ve güzel foto için tankı yalın halde çekerler. :) Yaz geliyor, yaşın küçük, tatile çıkacaksındır büyük ihtimal. Büyük ihtimal bu kararı aile büyüklerin verecek ve sende uyacaksın. Ve akvaryumu emanet edebileceğin kontrollerini vb uygulamaları yaptırabileceğin tanıdığında olmayacaktır. Bunlar hep olasılık. Enes adlı bir genç arkadaş var Denizli ilinde. Onunla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsin. Foruma üye kendisi. Eğer hangi cihaz alet edavata ihtiyacım var diyorsan demekki henüz hiç araştırma yapmamışsın demektir. Biraz araştır forumda ilgili makaleleri oku. Örnek olarak hangi Protein skimmer i alayım diye sorma. Armaa motorlarını kullan. Belirlediğin akvaryum ölçüsüne uygun PS lere ticari sayfalardan yada ürün incelemelerinde ulaşabilirsin. SOnra bütçene uygun bulduklarını kullanım kolaylığı vb durumlarını buradan sorup kullanan hobicilerin yorumunu alırsın. Bu daha düzgün bir yoldur. Şimdiden bol tuzlu günler dileirm. Hoşgeldin. [/QUOTE]
Yani olmazmı ölürmü diyorsunuz yapan arkadaşların fotosunu gördüm çok güzel olmuş okumakla bir yere kadar oluyor yol göstericek birine ihtiyacım var :/
[QUOTE=Bvarisli]Sanırım bahsettiğin akvaryum şu
http://www.akvaryum.com/forum/ogrenci_isi_pico_k378505.asp
ayrıca
http://www.akvaryum.com/forum/50_ltlik_nano__kurulum_%29_k394862.asp
45 litrede deniz olur ama çok dikkat ister. Ekstra özen ister. Özellikle spagetti alg tarzı yardımcılarla sudaki besin fazlası mümkün olduğunca alınmalı buharlaşan suya dikkat edilmeli. Küçük bir akvaryum olduğu için buharlaşan bir litre suyun bile kh-ph üzerindeki etkisi çok olacaktır. Bulabildiğin tüm konuları oku malzemeleri incele ve bir maaliyet-bakım planı oluştur kendi kafanda ondan sonra da karar ver bu işi yapabilirmiyim yapamazmıyım.
[/QUOTE]
Çok güzel olmuş bende böyle birşey yapmak isterim :/
[QUOTE=Didon]Linki bulamadim ama forumda yapan bir arkadas vardi hatta masasinin uzerinde duruyordu, hatirlayan olursa linki bulabilir sanirim. [/QUOTE]
Yardım ederseniz çok sevinirim
[QUOTE=olcay41]
Olcay abi bu konuda hiç deneyimim yok bana yardımcı olabilrseniz çok sevinirim ben bu işi çok seviyorum yapmak istiyorum ama bilgim yok
[QUOTE=Keyfo]Bencede 45 lt de deniz akvaryumu olmaz, hevesini kırmak gibi olmasın ama.
canlı doğuran veya beta düşünürmüsün o hacme?
[/QUOTE]
Artık canlı doguran istemiyorum hep onlardan besledim
[QUOTE=Didon]Linki bulamadim ama forumda yapan bir arkadas vardi hatta masasinin uzerinde duruyordu, hatirlayan olursa linki bulabilir sanirim. [/QUOTE]
Yardım ederseniz çok sevinirim
[QUOTE=olcay41]
45 Lt olur deniz düzenli su değişimi elyaf temizliği.. az balık çok güel olur denize hoşgeldiniz..
[/QUOTE]Olcay abi bu konuda hiç deneyimim yok bana yardımcı olabilrseniz çok sevinirim ben bu işi çok seviyorum yapmak istiyorum ama bilgim yok
[QUOTE=Keyfo]Bencede 45 lt de deniz akvaryumu olmaz, hevesini kırmak gibi olmasın ama.
canlı doğuran veya beta düşünürmüsün o hacme?
[/QUOTE]
Artık canlı doguran istemiyorum hep onlardan besledim
Merhaba arkadaşlar abiler ben bu güne kadar bitkili akvaryum yaptım 45 litre tankım var evim taşındı odam küçük büyük akvaryum sığmıyor odamda 45 litre olan akvaryumuma tuzlu su yapmak istiyorum neler yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler bu site benim içim çok yararlı bir kaynak oldu.
Merhaba arkadaşlar abiler ben bu güne kadar bitkili akvaryum yaptım 45 litre tankım var evim taşındı odam küçük büyük akvaryum sığmıyor odamda 45 litre olan akvaryumuma tuzlu su yapmak istiyorum neler yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler bu site benim içim çok yararlı bir kaynak oldu.
yeni tank kurulumu
Bencede en az 20 gün beklenmeli
Bencede en az 20 gün beklenmeli
Yavru alamıyorum.
Arkdaşlar bundan 4 gün önce kadar lepistes balığım yavruladı akvaryumda bir çok bitki var ama galiba yavrular öldü hiç göremiyorum ilk günden beri bundan sonraki yavru doğumlarında ne yapıp yavruları kurtarabilirim param yok yavruluk veya akvaryum kuramam evde yapabileceğim küçük şeyler olabilirmi ? yada ne öneririsiniz ?
Arkdaşlar bundan 4 gün önce kadar lepistes balığım yavruladı akvaryumda bir çok bitki var ama galiba yavrular öldü hiç göremiyorum ilk günden beri bundan sonraki yavru doğumlarında ne yapıp yavruları kurtarabilirim param yok yavruluk veya akvaryum kuramam evde yapabileceğim küçük şeyler olabilirmi ? yada ne öneririsiniz ?
Balıklar akvaryumdan neden atlar ?
Bir gün akvaryumumu izlerken lepistes balığımın dışarı atladğını gördüm, ve daha sonra balıkların akvaryumdan neden atlamak istediklerini çok merak ettim . Ertesi sabah bununla ilgili bazı kitaplar okudum internetten bir çok araştırma yaptım diğer tür balıklarından böyle atlama gibi huylarının olduğunu öğrendim, akvaryumdan atlayan ve ölen balıklar bir çok akvaristimizi üzmüş olumsuz yönde etkilemiştir.
Peki balıklar neden atlar ? Atlamanın nedenleri nelerdir?
1- Balıkların bazıları savunma amaçlı dışarıya atlama gereği duyuyorlar ( bunu pek anlayamadım aslında )
2- Balıklar akvaryumda cok yalnız kalıp strese girip mutsuz olurlarsa akvaryumdan atlıyorlar.
3- İnanılması gerçek ama bazı çok zeki balıklar akvaryumun dışında neler olduğunu merak edip atlıyorlar.
Bunları sizlerle paylaşmak istedim yeni başlayan arkdaşların belki böyle soruları olabilir ve bazen gerçekten merak uyandıran bir konu.
Peki balıklar neden atlar ? Atlamanın nedenleri nelerdir?
1- Balıkların bazıları savunma amaçlı dışarıya atlama gereği duyuyorlar ( bunu pek anlayamadım aslında )
2- Balıklar akvaryumda cok yalnız kalıp strese girip mutsuz olurlarsa akvaryumdan atlıyorlar.
3- İnanılması gerçek ama bazı çok zeki balıklar akvaryumun dışında neler olduğunu merak edip atlıyorlar.
Bunları sizlerle paylaşmak istedim yeni başlayan arkdaşların belki böyle soruları olabilir ve bazen gerçekten merak uyandıran bir konu.
Yavrulara nasıl yem ?
Yeni toz yem aldım onu kullanmıyımmı yani ?
Yeni toz yem aldım onu kullanmıyımmı yani ?
Yavrulara nasıl yem ?
Arkdaşlar bu gün lepistes dişim doğurdu ama yavruları göremiyorum akvaryumda bitki ve kaya çok akvaryumcu bu gün toz gibi 0 numara bir yem verdi normalde yaprak yem atıyorum şimdi bu yemleri nasıl atmam lasım yardim edermisiniz ?
Arkdaşlar bu gün lepistes dişim doğurdu ama yavruları göremiyorum akvaryumda bitki ve kaya çok akvaryumcu bu gün toz gibi 0 numara bir yem verdi normalde yaprak yem atıyorum şimdi bu yemleri nasıl atmam lasım yardim edermisiniz ?
Dişi lepistesim doğuruyormu ?
Başka tankım yok ama çok bitki var yem atıncada büyük olanlar yukarıya çıkmıyor zaten ?
Başka tankım yok ama çok bitki var yem atıncada büyük olanlar yukarıya çıkmıyor zaten ?
SON MESAJLAR
- Dış Filitre SaRCoPhiLiuS, 13:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Koku Ve Yem Yememe Aquaristtr, 12:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mayalı Co2 Vanadan Gaz Kaçırıyor Hidro Dinamik, 12:47
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ShowaSanshoku, 12:45
Sazansıgiller - Fotosentez Mi Gözlemliyorum? KaanE, 12:38
Bitki Akvaryumları Genel - Demir Oksit Midir? Zararlı Mıdır? KaanE, 12:34
Akvaryum Bilimi - Walstad Karides Ölümleri musteynn, 12:23
Omurgasızlar - Bu Ağaçların Türü Nedir? KaanE, 12:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar KaanE, 12:07
Akvaryum Bilimi - Armatür Yapıyorum Eminator, 12:00
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Alternanthera Reineckii Yaprak Sorunu Keremeker, 11:47
Yeni Üye Forumu - Hangi Yemi Kullanmalıyım? SaRCoPhiLiuS, 11:37
Malzemeler ve Yemler Forumu - Poso Rabbit Snail Hakkında SaRCoPhiLiuS, 11:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dere Kumu Mu Hagen Kum Mu? (lowtech) SaRCoPhiLiuS, 11:32
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Filtre Cama Zarar Verir Mi? Fukushuu, 11:10
Filtreleme Seçenekleri - Neon Tetralarım Dolaşmıyor Orhan76, 11:01
Yeni Üye Forumu - Difüzörden Sorunu Aguamentist, 10:56
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? MasterChief, 10:40
Labirentliler - 60x30x30 Tür Önerisi mmemati, 10:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Yemi Ve Balık Aguamentist, 09:45
Yeni Üye Forumu - Anubias Ölüyor, Nasıl Canlandırabilirim mutlubaba, 09:39
Bitki Akvaryumları Genel - Plastik Akvaryum Kapağı Yapan Varmı? Aguamentist, 09:38
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Silis Kumda Bitki Aguamentist, 09:37
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Yapımı Aguamentist, 09:27
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Akvaryum Balık Önerisi Aguamentist, 09:22
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerin Doğurmaması Hk. Aguamentist, 09:18
Canlı Doğuranlar - Soğuk Yerde Akvaryum Aguamentist, 09:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Baliklar Asagi Bakıyor Mertkaandoruk, 09:11
Yeni Üye Forumu - Aktif Karbon Filtre Dışı Kullanılabilir Mi ? Orhan76, 09:08
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Akvaryum [lepistes] Orhan76, 08:30
Yeni Üye Forumu - Yukarı Çıkan Axolotl Aguamentist, 08:24
Yeni Üye Forumu - Japon Balığı İle Transgenetik Tetra Yaşar Mı Emreözamisos, 06:40
Yeni Üye Forumu - Elyaf Emreözamisos, 06:38
Yosun - Bu Akvaryuma Melek Yada Discus Gider Mi? Larvaklm, 02:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 29x29x35 Nano Bitkili Tankım Laterthanbefore, 00:17
Yeni Üye Forumu - Nano Karides Tankı Laterthanbefore, 00:06
Akvaryum Tanıtımı - Termometre Sorunu GkhaNLioN, 23:51
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Şelale Filtre Seçimi Ardasa, 23:29
Filtreleme Seçenekleri - Şelale Filtrem Yeterli Mi Ardasa, 23:27
Filtreleme Seçenekleri - 40x33x30 Karides Tankım Theguardian, 23:16
Akvaryum Tanıtımı - Eurostar Hbl Ses Sorunu neomeo, 21:45
Yeni Üye Forumu - Kafa Motoru Arızası neomeo, 21:42
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Sizce Sağlam Mı ? Lovelepistes, 21:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Yeni Başladım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Tortuga4, 20:05
Yeni Üye Forumu - 180x60x60 Karma Güney Amerika Frkn, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığı Gözündeki Buğu Buziak, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - African Pipefish İlk Deneyimlerim Filtresiz, 19:09
Yeni Üye Forumu - 200lt Powerled Yeterli Mi ? quatro, 19:06
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beyaz Benekli Molinin Tedavisi Hakkında Laterthanbefore, 18:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 2. El Dış Filtre Alınır Mı Aktasefe, 17:43
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:10
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:10
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:10
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 13:10
- Nano Küp Akvaryumlar ( S I F I R ) betta.ist 13:09
- Genç Yerli Halfmoon Ve Yetişkin İthal Betta Çeşitl betta.ist 13:09
- Sarı Ateş Neon Ve Bloody Mary Karidesler betta.ist 13:09
- Malzeme propecia 13:06
- Set Akvaryum propecia 13:06
- Balık Yemi , Su Piresi , Pipo Filtre gyunda 12:49
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 12:49
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 12:49
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 12:47
- Cüce Vatoz 3-6 Cm Arası mertank 12:46
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:27
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:27
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:27
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 12:17
- Christmas Moss Furkann 12:17
- Öğrenciye Ücretsiz Elma Salyangozu mesagac 12:17
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 12:09
- Takasa Açık Kafa Motorları Ve Dalgıç Motorlar emreulan 11:53
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 11:42
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 11:25
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 11:25
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 11:11
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 11:11
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 10:55
- Profıl Akvaryum Altlıgı Masa ootkn 10:55
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 10:26
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 10:26
- Camberellus Diminitus Cüce Kerevit Balikcidede 10:26
- İki Çift Laetacara Araguaiae... Laetacara 10:20
- Siyah Calvus (black Kameron) mercedesclk 10:15
- Cryptocoryne W. Brown Large Saksı ballantines 10:14
- Anubias Çeşitleri (broad Leaf, Nana , Petite) ballantines 10:14
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 10:04
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 10:04
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:03
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 09:56
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 09:56
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 09:56
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:40
- Tetra 300w Isıtıcı - Xinyou Hava Taşlı Pipo Filtre diaslayt 09:40
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 09:20
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:10
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 09:10
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:10
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:10
- Red Tiger Lotus nikon_ 09:10
KULLANICILAR
- 136 Online Kullanıcı, 74 Üye
Online Kullanıcılar
Theguardian,
dtedip,
zent,
darkaura,
mesagac,
aktugsedat,
muzunman,
Hidro Dinamik,
Balikcidede,
Alehar,
musteynn,
Mirza Adar,
R0h1rr1m,
ciways,
-RBG-,
OsmanKoknar,
ridvancetin,
Orhan76,
sselcuks,
karadeniz37,
ogurcay,
Balik76,
Koksal Gurkan,
Oasis,
osmandbnl,
BAHADIR_71,
yavuzsezgin,
Furkann,
DenizUlucutsoy,
Tulpar99,
ShowaSanshoku,
KaanE,
mutlubaba,
Umut Katipoğlu,
Ramazan112,
MiSoSiKiaN,
Ankrales,
Keithmat,
hasancn,
Akax,
Tortuga4,
Nyassa10,
Cloudbuster,
Mikail Erdoğan,
BaldGuy,
oktay42,
Emirk,
Budmo,
aziz_basak,
Vlademirol,
Carcharodon,
şansal,
FarukBey,
the__legend,
CevdetSERBEST,
iwagumi,
Goldfish2000,
06BURAK,
Kara Karga,
MertSoyumert,
Kerems06,
betta.ist,
Keremeker,
Batuhan Tosun,
webcamsiz,
Serdariekrem,
Emreözamisos,
sfcscannow,
Burak PEKDEMİR,
likeable25,
Koblenz,
SefaOzdamar,
gokhantiknaz,
RalphWadly,
İsmail YILDIRIM,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.