Ülkemize gelen ilangi adındaki canlıların gerçek türünün araştırılması
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=cengizz]Şunuda söylemek istiyorum bu reklamını yapan arkadaşlar firmaya iyilik yaptığını zannediyorlar ama bence değil resmen karalıyorlar benim tavsiyem arkadaşlar ilangi alacak olursnaız tek kalem isteyin farklı tonlarda olmamasına dikkat edin yada kendiniz seçip alın [/QUOTE]
Valla Mehmet kardeşim eminim sen sarıyla turuncuyu ayırsın.:) Ama gelicek balıklar eminimki şu anda forumda ilangileri gözde olan arkadaşlarımızın balıklarından daha güzel olmucak. Çünkü onlar eşdeğer güzellikte ve gelcek balıkta olsa olsa onlar gibi olabilir. Daha fazla birşey bekleme. Ama sadece oturmuş kolonilerde öyle renk olduğu için ben yinede öyle olacaklarını zannetmiyorum. Adaptasyon aşamasında mutlaka renk değişimleri olacaktır.
Valla Mehmet kardeşim eminim sen sarıyla turuncuyu ayırsın.:) Ama gelicek balıklar eminimki şu anda forumda ilangileri gözde olan arkadaşlarımızın balıklarından daha güzel olmucak. Çünkü onlar eşdeğer güzellikte ve gelcek balıkta olsa olsa onlar gibi olabilir. Daha fazla birşey bekleme. Ama sadece oturmuş kolonilerde öyle renk olduğu için ben yinede öyle olacaklarını zannetmiyorum. Adaptasyon aşamasında mutlaka renk değişimleri olacaktır.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
6-7 ay içerisinde koloni oturur evet ama uygun şartlar sağlandığı zaman. Kolonideki baskın bir erkek bile ortamı bozabilir. Veya dekorda seçilmiş malzemeler. Balıkları yeme alıştırmak bile ayrı bi mevzu. Onun için 6 ay geçerli bir standart değildir. Duruma göre değişir.Kişinin tecrübesine görede değişir.Hastalık durumları var. Bin türlü durum var.
6-7 ay içerisinde koloni oturur evet ama uygun şartlar sağlandığı zaman. Kolonideki baskın bir erkek bile ortamı bozabilir. Veya dekorda seçilmiş malzemeler. Balıkları yeme alıştırmak bile ayrı bi mevzu. Onun için 6 ay geçerli bir standart değildir. Duruma göre değişir.Kişinin tecrübesine görede değişir.Hastalık durumları var. Bin türlü durum var.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]
Yukarıdaki verilen linkteki resimler gercekten profesyonelce çekilmiş cok beğendim.böyle saf kan ilangi beslemek isterdim....
[/QUOTE]
YAnlış anlamayında kalite den beklentiniz ne artık çok merak ettim:) Açık sarı işte. Bu arada Yaz sezonu içinde ilangi pek gelmeyecek ülkemzide, enazında afrikadan öyle bir duyum aldım.
[/QUOTE]
YAnlış anlamayında kalite den beklentiniz ne artık çok merak ettim:) Açık sarı işte. Bu arada Yaz sezonu içinde ilangi pek gelmeyecek ülkemzide, enazında afrikadan öyle bir duyum aldım.
[/QUOTE] Gelenler ilangi değil mi :))))
[/QUOTE]
[/QUOTE] Gelenler ilangi değil mi :))))[/QUOTE]
Yaz sezonu içinde pek gelmiycek dedim, bu mevsimde bu sezonda , yani yazın yüklü sayıda ilangi gelmiyor çıkmıyor toplanmıyor, gönderilmiyor, dedim. Gelenler ilangi değil de demedim.